“Συν-τονισμός”

Νοεμβρίου 10, 2015


Σε εποχές απαιτητικές, εκεί που εμφανίζεται η πρόκληση, μπορούμε να στραφούμε στην δύναμη μέσα μας. Όταν συντονιστούμε με αυτήν την πηγή, τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν, να γίνουν καλύτερα.

Η πηγή της έμπνευσης βρίσκεται μέσα μας. Αντλώντας έμπνευση από την δική μας πηγή δύναμης μπορούμε να παρακινήσουμε και άλλους. Όλοι μαζί να τονωθούμε, να εμπνευστούμε και να απολαύσουμε την κάθε μας μέρα περισσότερο. Με κέφι!

Ελάτε αυτόν το μήνα στο Bhāvanā Yoga να συν-κινηθούμε και να συν-τονιστούμε μέσα από την πρακτική μας. Κάνοντας το σώμα μας δυνατό, τον νου μας καθαρό, συντονίζοντας σώμα και πνεύμα με το μέγιστο δυναμικό του, μπορούμε να κάνουμε τον κόσμο μας καλύτερο!

Συντονισμός με το κέντρο μας, Συντονισμός με όλα αυτά που μας εμπνέουν. Συντονισμό με την ευχάριστη, την θετική πλευρά!

Σας περιμένουμε!

“Όπου τα μάτια σου κοιτούν αυτόν τον δρόμο περπατάς.
Συντονίσου και κοίτα εκεί που θες να πας.”

Bhavana Yoga Team

About Author



Ποια είναι η δική σου ερώτηση / σχόλιο;

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>