Vegan Σοκολάτα Γάλακτος Αμυγδάλου

Ιανουαρίου 11, 2016

Από τα παιδικά μας χρόνια η σοκολάτα Aμυγδάλου ήταν μια από τις αγαπημένες μας. Δυστυχώς περιέχει ζωικό γάλα και ως χορτοφάγοι θα πρέπει να μείνουμε με την ανάμνηση της.

Όχι βέβαια!Αυτή η Βίγκαν Σοκολάτα πλησιάζει αρκετά στην κλασσική Aμυγδάλου, χωρίς να περιέχει τίποτα ζωικό! Τρία απλά, θρεπτικά και υγιεινά υλικά, μας φέρνουν πίσω την αγαπημένη μας γεύση και καλύπτουν στο έπακρο την λιγούρα μας για πλούσια και απολαυστική σοκολάτα γάλακτος χωρίς βαναυσότητα!

Υλικά:

100γρ σοκολάτα κουβερτούρα
50γρ ταχίνι.
ωμά αμύγδαλα περίπου 50 γρ

Εκτέλεση:

Λιώνουμε σε μπεν μαρί την κουβερτούρα και ρίχνουμε το ταχίνι και ανακατεύουμε καλά. Ρίχνουμε και τα αμύγδαλα (ολόκληρα ή τριμμένα) ανακατεύουμε να γίνει ένα ομοιόμορφο μίγμα και το βάζουμε σε φόρμα ή φορμάκια και αφήνουμε στο ψυγείο να κρυώσει. Όταν κρυώσει η σοκολάτα μας, την βγάζουμε από την φόρμα μας και την τυλίγουμε με αλουμινόχαρτο.

http://vegankainostimo

About Author



Ποια είναι η δική σου ερώτηση / σχόλιο;

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>