Η Τέχνη της Ευεξίας σε Σώμα, Νου & Ψυχή

Οκτωβρίου 03, 2014

Stefania Chantzi

Ποιος είναι ο σημαντικότερος παράγοντας που πρέπει να φροντίζω ώστε να έχω υγεία, νεότητα, ενέργεια και φυσική ομορφιά απολαμβάνοντας συναισθηματική και πνευματική πληρότητα;

Το σώμα μας είναι μία εξαιρετική προσαρμοστική “μηχανή”. Διαθέτει όλους τους απαραίτητους φυσικούς μηχανισμούς που του δίνουν την ικανότητα της αυτοΐασης και της επαναφοράς σε μία κατάσταση πλήρους υγείας.

Υγεία όμως δε σημαίνει μόνο απουσία ασθένειας. Η πλήρης υγεία συνίσταται σε ενέργεια, αντοχή, πνευματική διαύγεια, αντίσταση στο στρες, καλή διάθεση, συναισθηματική ισορροπία και υγιή ερωτική ζωή.

Το σώμα ενός υγιούς ανθρώπου είναι σφιχτό, μυώδες, χωρίς περιττό λίπος, με λαμπερά μαλλιά και δέρμα, και μία μοναδική αίσθηση “ελευθερίας”.

Ένας “ελεύθερος” άνθρωπος μπορεί να χαίρεται και να απολαμβάνει νιώθοντας αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία στο να αντιμετωπίζει τη ζωή και το μέλλον.

Είναι λοιπόν μέσα στη φύση του ανθρώπου να είναι υγιής και να αναζητά την ευχαρίστηση και την απόλαυση, τόσο σωματικά όσο και πνευματικά.

- Γιατί τότε, αρρωσταίνουμε;

- Ποιος είναι εκείνος ο παράγοντας που αν τον ελέγξω θα σταματήσω τη φθορά και την απώλεια;

- Πώς μπορώ να διατηρώ το σώμα μου σε μία άριστη κατάσταση σωματικής, νοητικής και ψυχικής υγείας;

Που: 4η Έκθεση Alterscope  στη Θεσσαλονίκη

Πότε: Σάββατο 04/10/2014 στις 01:30μ.μ.       

 Ομιλήτρια: Στεφανία Χαντζή

Η Στεφανία Χαντζή είναι η δημιουργός του InspireYourLife.gr και του Health-Boutique.com. Έχοντας αντλήσει γνώσεις και εμπειρία από τις σπουδές της στο χώρο της Υγείας (Οπτική & Οπτομετρία), των Δημοσίων Σχέσεων & Διοίκησης, της Δημοσιογραφίας, του Life Coaching και της δια βίου μάθησης στις Θεραπείες μέσω της Διατροφής, συνέθεσε μια ολιστική προσέγγιση που βοηθά τον άνθρωπο να επιτύχει τους στόχους Ευεξίας του, τόσο εξωτερικά (εικόνα- φυσική κατάσταση), όσο και εσωτερικά (υγεία – πνευματική ολοκλήρωση) με απώτερο στόχο την κατάκτηση της προσωπικής του επιτυχίας και ευτυχίας.

Όντας αφιερωμένη στη δική της συνεχή προσωπική ανάπτυξη, ειδικεύεται τώρα στη Διατροφική & Προληπτική Ιατρική.

Πιστεύοντας ότι η σωματική υγεία είναι το πρώτο βήμα για να αισθανθεί κάποιος “ελεύθερος” και να προσεγγίσει ένα υψηλότερο πνευματικό επίπεδο, προτείνει φυσικές ολιστικές μεθόδους που οδηγούν στην ανακάλυψη μιας πιο ενεργούς, ισορροπημένης και ευτυχισμένης εκδοχής του εαυτού μας.

Η αποστολή της μέσω του InspireYourLife.gr και των συνεργατών της είναι να εμπνεύει τους ανθρώπους και να τους ωθεί σε μια ζωή πιο ολοκληρωμένη και συνειδητή σε σώμα, νου και ψυχή.

About Author



Ποια είναι η δική σου ερώτηση / σχόλιο;

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>