Φθινοπωρινό Yoga & Detox Retreat με τον Κωνσταντίνο Χαραντινιώτη

Σεπτεμβρίου 24, 2014

Το φθινόπωρο φέρνει αλλαγές και μεταβολές καθώς η φύση και η εποχή αλλάζει ηρεμώντας μετά την “φωτιά” του καλοκαιριού και στρέφοντας τις ενέργειες προς τα “μέσα”.

Είναι η κατάλληλη εποχή χαμηλώνοντας τους ρυθμούς μας, να ξεφορτωθούμε τοξίνες από το σώμα και τον νου, καλλιεργώντας την δύναμη της εσωτερικής παρατήρησης και σταθερότητας. Είναι η ιδανική περίοδος για φυσική, συναισθηματική και πνευματική μετάβαση, απελευθερώνοντας σώμα και νου και αφήνοντας πίσω όλα αυτά που πια δεν μας υπηρετούν.

Το εποχιακό μας detox retreat θα σας παρέχει υποστήριξη και θα σας προσφέρει την γνώση που χρειάζεται για να κάνετε την μετάβαση αυτήν ώστε να κάνετε θετικές και υγιεινές αλλαγές στην διατροφή σας, τον τρόπο σκέψης, αλλά και στην ζωή σας γενικότερα.

Η καθημερινή ένταση, οι ρυθμοί της πόλης, οι διατροφικές μας συνήθειες, ή έλλειψη καθαρού οξυγόνου, ο περιορισμένος χρόνος που διαθέτουμε για τον εαυτό μας μέσα στη ρουτίνα της καθημερινότητας είναι παράγοντες που δημιουργούν στρες, επιβαρύνουν το σώμα, το νου αλλά και τη διάθεσή μας.

Αποφορτίστε τον εαυτό σας και αποτοξινώστε το σώμα και τη σκέψη σας. Επαναφορτίστε το σύστημά σας με ενέργεια και συνδεθείτε με τη δύναμή σας για να υποδεχθείτε έναν πιο δημιουργικό χειμώνα.

Asanas, pranayama, meditation, αποτοξινωτική διατροφή, vegetarian γεύματα από τον Κωνσταντίνο, με πολύ καλή παρέα και θετική διάθεση σε μια υπέροχη τοποθεσία !

Προσφέρετε στον εαυτό σας αυτή την μοναδική εμπειρία.

Συμμετοχή: Παρακαλούμε επειδή οι θέσεις είναι περιορισμένες, για την συμμετοχή χρειάζεται να κάνετε κράτηση της θέσης σας εγκαίρως.

Το Υοga & Detox Retreat μας θα γίνει στο Κτήμα Νοόσφαιρα. 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας: info@bhavanayoga.com

T: 210 3238133

www.bhavanayoga.com

About AuthorΠοια είναι η δική σου ερώτηση / σχόλιο;

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>